GREENFEE-GRÄS

Vardag före kl.15: 120kr
Kväll/Helg: 170kr 
För medlem och ungdom,
se "Spela på Mackmyra"

 

½ greenfee efter kl.20
2 x vuxen-greenfee vid spel utan erlagd greenfee.

ÖPPETTIDER
Range: kl.6-21
(to/sö stänger bolldörr kl.19)
Golfbana: kl.6-21

Klubbstuga: 
Vardag: kl.10-19
Lö: kl.10-17
Sö: kl.10-18

 

PROGRAM


v.34
må-fr kl.9-12 Grönt-kort (int)
on.kl.17-18  Gruppträning
to kl 11-12 Gruppträning


v.35
må-fr kl.9-12 Grönt-kort (intt)
on.kl.17-18  Gruppträning
to kl 11-12 Gruppträning

v.36

må-fr kl.9-12 Grönt-kort (intt)
on.kl.17-18  Gruppträning
to kl 11-12 Gruppträning

 


Pro'ns sida - Golfskolan
Om Golf, utbildning, lektioner, kurser och events 
Om Klubbförsäljning och shop 

PGA Pro Richard Sundström
Tel: 0708 - 584 384, Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Kursschema      Golfshop - klubbor (hyra och köpa)

Enkelt att lära sig spela golf på Mackmyra

Vill du lära dig spela golf? Kontakta mig: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mackmyra är ett perfekt ställe för att lära sig spela golf - tro't eller ej, men lilla Mackmyra är faktiskt en av Sveriges största utbildningsanläggningar. Per juni hade över 210 gått grönt kort kurs. En stressfri atmosfär, kombinerat med en påkostad driving range och träningsområden gör träning effektiv och rolig.

Spelets Idé
Golf har spelats i flera hundra år och spelets idé har hållit sig densamma ända in i våra dagar. Visserligen har utrustningen utvecklats med allt bättre klubbor, bollar, kläder...och banorna har stadigt fått allt högre kvalitet, men kvarstår dock att spelets idé att med olika klubbor få bollen i hål på så få slag som möjligt är vad spelet golf fortfarande går ut på. 

Till spelet hör även vissa regler, precis som i vilket spel som helst. Ett visst uppträdande likaså. Detta hör till arvet att förvalta för den som vill spela. På Mackmyra väljer vi att följa de rekommendationer som Svenska golfförbundet (SGF) och Professional golfers assosiation (PGA) tillsammans kommit överens om.                                                                          Foto: Catharina Sandström

"Jag kan väl inte lära mig spela golf!"
Trots det så finns det över 600.000 golfare i Sverige. Kan de, så kan du. Att lära sig något nytt kan kännas obekant och litet stressigt. Så är det också med golf, kanske särskilt om man inte har hållit på med så mycket sportaktiviteter. Det här vet vi om, och vi ska göra vad vi kan för att du som nybörjare ska känna dig hemmastadd här på Mackmyra. Så låt inte detta stoppa dig. Ett förslag är attt du kommer för en fika i caféet och känner efter - caféet är öppet för alla, inte bara för "golfare". Du kan sedan komma på en informationsträff.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Efter Grönt kort kursen ska du nå Handicap 36
Efter att du har gått kursen, har du själv ansvar för Din vidareutveckling. Det första målet är att med dina nyförvärvade, grundläggande kunskaper klara av att få handicap 36 (s k Officiellt Handicap), d v s du ska klara av att spela på Mackmyras niohålsbana med 17 extraslag (totalt 47 slag; Damer 16 extraslag, totalt 46 slag).Det resultatet motsvarar den score som en spelare med hcp 36 ska ha. 

Efter Handicap 36 kan du utvecklas vidare, mot allt lägre Handicap
På de flesta golfanläggningar i Sverige så finns det en eller flera instruktörer. Min och mina kollegors stora intresse är att introducera nya till golfen och att hjälpa alla som vill till att komma vidare i sin utveckling mot lägre scorer.
I början fungerar det bra med gruppträning, man introduceras till olika slag som putt, chipp, pitchar, utslag och bunkerslag.
Allt eftersom så går den fortsatta utvecklingen mer och mer över till att bli mer personligt inriktad. Oavsett om Du tränar ihärdigt eller tar det lite lugnare, vill vi att Du ska känna att Du kan utvecklas vidare på Mackmyra. Därför har vi följande utvecklingsmöjligheter:  

Öppen träning: Grundläggande närspels-träning och svingträning; Främst för Dig som inte kommit till handicap 36.
Kurser
: Olika kurser för olika nivåer.
Grupplektioner: Du samlar några vänner och bokar en lektion. Det svåra med gruppträning är den skiftande standard som råder spelare emellan, men det är en bra start. Kostar 350 kr/pp för parlektion, 200 kr/pp för fyrgrupp, och 125 kr/pp för grupp om 8 pers. Observera att medlemmar har 20% lägre pris vardag innan kl 15.
Privatlektioner: Detta är det ultimata för att utvecklas vidare. En timme kostar 500 kr, en halvtimme kostar 250 kr, en kvart kostar 125 kr.
     Erbjudande:  5 lektioner  om 15 minuter för 500 kr - vi träffas t ex en gång i veckan, lägger upp en träningsplan, och du tränar du mellan tillfällena. Detta ger Din golf en skjuts.  

Så, ta eget ansvar för just Din utveckling nu. Boka tid på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så är du redan på väg i morgon mot dina drömmars golfspel.

 

Välkommen önskar Mackmyra Golf
PGA Pro Richard Sundström

Email:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobiltele: 0708-584 384 

Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more

RANGEKONTO

Skaffa Rangekonto på 30 sek - få fler bollar & nyttja alla öppettider på Rangen.

(Krävs när klubbstuga är stängd)

VÄDRET 


Presenteras av våra sponsorer:

Dina Försäkringar, Färgton, Sweco, WDN - Nätverk & Larm, Ballingslöv-Eldabutiken-Nordek, Ovako, Sandvik, Viacon, Jehander/Betongindustrin

Mackmyra Golf, Mackmyra Bruk, 818 32 VALBO, Sweden

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Tel:  026-13 27 28 (reception/klubbstuga)   Tel: 026-13 27 30 (kontor)