Range

Driving Range med målgreener, tak och grästee.

Mackmyra Golf har en trevlig utomhusrange med 34 slagmattor uppdelade på två våningar. På den första våningen kan du träna på din golf under tak, även när det regnar. I den bortre delen av rangen hittar du 400kvm grästee och området för inspelsträning. 

Pin-koder till rangens bollmaskin köper du i kassan inne i klubbstugan. Du kan även enkelt skaffa ett rangekonto för att få fler bollar samt möjlighet att använda bollmaskinen även när klubbstugan är stängd, mer information om detta finns i slutet av denna sida.

Rangen är öppen mellan 06:00 – 21:00. Torsdagskvällar samt söndagskvällar stänger rangen 19:00 för att plocka rent på bollar innan klippning och öppnar cirka 08:30 igen efterföljande dag.

Rangepriser

Liten hink

Pris: 25kr
Rangekonto: 27 bollar
Kassan: 25 bollar

Mellanhink

Pris: 50kr
Rangekonto: 60 bollar
Kassan: 55 bollar

Stor hink

Pris: 75kr
Rangekonto: 105 bollar
Kassan: 95 bollar

XL hink

Pris: 95kr
135 bollar, kan endast köpas via kassan

Skaffa rangekonto

Du som tränar mycket hos oss kan skaffa ett rangekonto. Med rangekontot får du fler bollar och kan enkelt ta ut bollar direkt ur maskinen även när klubbstugan har stängt. Att skaffa ett rangekonto är enkelt och tar bara någon minut. Tag med valfritt kort med magnetremsa och besök oss i klubbstugan så hjälper vi dig.