Träning

Bli en bättre golfare på Mackmyra!

Med generösa bollpriser på rangen och förmånliga gruppträningar för medlemmar är vi en av regionens trevligaste anläggningar för att utveckla ditt golfspel.

Vårt träningsutbud

Medlemsträningar

Du som är medlem på Mackmyra Golf kan delta i medlemsträningar med instruktioner från vårt PGA Pro Richard Sundström. Medlemsträningarna sker i grupper på upp till 5 personer och först till kvarn gäller. Medlemsträningen är kostnadsfri, du betalar endast för bollarna till träningen.

Tider för medlemsträning:
Tisdagar, FM: 09:30 - 10:30
Tisdagar, EM: 17:00 - 18:00
Torsdagar: 17:00 - 18:00

Privata grupplektioner

Du och dina vänner kan också boka grupplektioner privat utanför medlemsträningstiderna, oavsett om du är medlem på Mackmyra Golf eller inte. Grupplektionerna är 60 minuter långa och har ett maxtak på 4 deltagare åt gången. Detta för att hålla en hög kvalitét på utbildning och instruktioner.

Pris för privat grupplektion:
1000kr totalt för 4 personer
250kr per person

Privatlektioner

Privatlektioner med PGA Pro är för dig som vill ha extra hjälp med något moment av din golf. Tillsammans med Richard får du träna på det du behöver hjälp med, oftast med någon form av hjälpmedel för att göra din träning mer effektiv så att du verkligen förstår och känner vart dina problem finns.

Pris för privatlektioner:
375kr / 1x tillfälle 25 minuter
1050kr / 3x tillfällen på 25 minuter styck
1650kr / 5x tillfällen på 25 minuter styck